tag:blogger.com,1999:blog-848977129759242955.post3194559622891838186..comments2023-10-26T13:10:37.388+02:00Comments on ChokoladeCHOK: Dåbskage til NovaKagedamenhttp://www.blogger.com/profile/09828910782930997017noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-848977129759242955.post-44340333840643936232010-04-11T14:03:57.489+02:002010-04-11T14:03:57.489+02:00Tak Helle!
Jeg har lagt en how-to på opsmøring in...Tak Helle! <br />Jeg har lagt en how-to på opsmøring ind her på bloggen - den ligger under Tutorial. Snart lægger jeg også en opskrift ind på en smørcreme, som altid bliver stiv og er skøn at arbejde med. Men kig på opsmøringen, måske det kan hjælpe :)Kagedamenhttps://www.blogger.com/profile/09828910782930997017noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848977129759242955.post-26924312042915480772010-04-10T15:58:08.926+02:002010-04-10T15:58:08.926+02:00Nøj! Den er bare flot!
Hvad er hemmeligheden bag ...Nøj! Den er bare flot! <br />Hvad er hemmeligheden bag opsmøring af kagen så? :) Synes konstant det driller og enten ikke vil størkne helt eller bliver ujævnt.Frk. Funkyhttps://www.blogger.com/profile/06649982673507294967noreply@blogger.com