lørdag den 11. september 2010

Hvor blev her stille...

Jeg er nemlig startet i skole.

Sådan rigtigt, på Universitetet og det hele.
Og jeg har netop overlevet den første uge som Fødevarevidenskab-studerende på KU, med matematik på skemaet, computer i tasken og forvirring over databaser og lokalenavne. Pyh!

Så den kommende tid bliver der nok ikke ret mange kager at vise fra mit køkken.
Altså - lidt kan jo nok ikke undgås, man er vel blevet afhængig... F.eks er der en kagekonkurrence i caféen på skolen næste uge, og der føler jeg mig tvunget til at deltage. Bare sådan lige for at markere.

Men ellers vil jeg nok primæret berette i ny og næ om mere videnskabelige kuriositeter, og om sjov og spas fra Den Gastronomiske Legestue. Og så håber jeg ellers på, at studielivet kan forenes med familielivet...

4 kommentarer:

 1. Kender kun alt for godt det med stilheden når hverdagen rigtig går igang...
  Lyder som et rigtig spændende studie!
  Held og lykke fra mig og glæder mig til at læse med når du får overskud til at kigge herind... :D

  SvarSlet
 2. Det er jo nærmest uretfærdigt hvis du melder dig til kagekonkurrencen. Så er der jo ingen af de andre der har en chance.

  SvarSlet
 3. Tak for lykønskningen, Bianca :)

  Leslee - tak for tilliden :) Men det skulle imidlertid vise sig, at dommerne fandt min kage ringere end både en pæretærte, en chokoladekage og en cheesecake. Fornemmede man monstro et strejf af Jantelov i deres vurdering...? Anywho, ingen præmie til mig - og de ser mig så nok heller ikke igen til næste år (rønnebærene er nok ligeså sure til den tid ;)...).

  Kh Nana

  SvarSlet
 4. Fine kager du laver, så jeg håber, at der bliver lidt tid til det indimellem.

  SvarSlet