fredag den 16. juli 2010

Hm... hælder den en smule?

5 lags sjov og ballade :)
Kuglerne er trillet i hånden - oh damn, der var mange. Trille, trille, trille og trille noget mere...
Calla liljer er faktik super nemme at lave - jeg kiggede på Edna's tutorial (kan man i øvrigt andet end elske hende?). Al pynten er lavet af MMF med en smule tylose i.
Lidt af en udfordring. Men så er det jo godt man er konstruktør :P
Min dejlige mand skar pladen ud til mig, og i den placerede han en 1cm-tyk, 45 cm lang pind. Pinden blev omrullet med husholdningsfilm.
De pap-plader, som hver kage står på, havde jeg lavet et hul i midten af, og de overtrukkede kager blev så skubbet ned over pinden for at sikre, at de ikke skulle skride fra hinanden. Så vi byggede et indvendigt skelet op...
Inspireret af et væld af amerikanske kager, selvfølgelig.
Bryllupskage til 100 personer: Lyse bunde, lys chokolademousse med hakket mørk chokolade, hindbærmousse, friske jordbær og ristede hasselnødder. Smurt op med hvid chokolade og citrus-smørcreme, og overtrukket med fondant.

4 kommentarer:

 1. Hej Nana,

  altså din AiW-kage var rigtig flot, men denne her fik mig totalt til at tabe underkæben! Det er den mest imponerende topsy-turvy kage jeg har set! Vildt flot!!! Jeg kan dog godt forstå at det var en hård omgang at rulle alle kuglerne i hånden, for der er godt nok mange :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 2. Sikke en fantastisk blog du har dig her!
  Er selv bidt af det fantastiske kageunivers... og dine how to er da bare fantastiske!

  SvarSlet
 3. Tak søde piger :D
  Camilla - ja jeg havde ikke lige overvejet, hvor mange der egentlig skulle bruges, for da jeg havde brugt alle de kugler, jeg havde, på det ene lag og så hvor godt det så ud - ja, så var det bare at sætte sig pænt til bordet igen ;)
  Bianca - jamen velkommen til! Det er altså den fedeste hobby, der findes... Glad for du kan bruge min lille side :)

  SvarSlet
 4. Den her kage er SÅ meget min inspirationskage til weekenden... Argh! Den bliver bare ikke halvt så fin!
  Virkelig super super kage!

  SvarSlet