søndag den 28. august 2011

Lilla Romantik

Sidste år lavede jeg denne overdådighed, og Tea og Jonas ønskede sig en kage i samme stil til deres bryllup. Dog i lilla skala i stedet for.
Så i krig jeg gik.
Som det nok er gået de færreste hen over hovedet, så var sommeren i år ikke til at planlægge efter. Og jeg kan melde fra kagefronten, at en luftfugtighed på over 90% og sukkerblomster er virkelig, virkelig dårlig kombination. Derfor blev kagen her noget mere ... skal vi kalde det... enkel end den ønskede.
Der lød bestemt ingen klager, bevares. Det er såmænd bare kokkens egen forfængelighed, der snakker her.
Toppen er i øvrigt bar for at gøre plads til et lille brudepar - ikke fra mit køkken.
Vanillebunde med fyld af passionsfrugtmousse, hindbærcreme og smørristede hasselnødder. Og der var rigeli kage til 40 personer.

4 kommentarer:

  1. Virkelig en SMUK kage, er vild med de lilla blomster

    SvarSlet
  2. Hej nana. Elsker dine kager. :) har en frygtelig masse spørsmål som jeg håber du vil svare på. Hvordan sørger du for at kagerne ikke falder end i hinanden. Hvordan laver du de forskellige blomster i "kæden". Hvordan sætter du dem på kagen i denne "kæde" og hvordan laver du farvespillet i blomsterne. Evt en tutorial med billeder :) hilsen Anne

    SvarSlet
  3. FLOT FLOT kage :) Er lidt nysgerrig efter om du sætter blomster fast direkte i fondanten eller om de er på en lille stilk?

    SvarSlet