søndag den 18. april 2010

Vækket af en drøm (kagekonkurrence)

Idag var der kagekonkurrence ude i Kagekompagniet i Rungsted. Min kære veninde Ida havde for en måneds tid siden spottet et opslag om det i Politiken, og altså... en udfordring er en udfordring, så jeg var jo nødt til at melde mig til. Så som med alle kager, der kommer omkring mine hænder, var der her en mulighed for at prøve noget nyt af. Tænke tænke... Hvad skulle jeg lave? Det blanke lærred... 'Hvad skal jeg tegne, mor?' 'Ja, hvad synes du selv, min ven.' Bah! Det kan man jo ikke bruge til noget.
Nå, men jeg ville gerne have motivet med missekatten, der bliver vækket af en drøm, og med det samme opdager sommerfuglen, og bare rækker ud efter den, inden den overhovedet er nået at komme på benene.
Et motiv som Ossip brugte til et vedhæng engang: Ossip lavede så en udstikker til sommerfuglene, og så havde vi balladen: hvordan skulle resten af kagen så se ud? Hm... Tænke noget mere... Og prøve nogle teknikker af på en prøvekage til glæde for Peters dagplejer (igen). Men jeg ville gerne prøve at male på kagen, og så havde jeg uendelig meget lyst til en rodet, blomstrende have... Så derfor endte den ud, som den gjorde. Rodet, ukrudtet, men egentlig ret fint... ... Og nå ja, nævnte jeg forresten, at jeg vandt? ;)

9 kommentarer:

 1. Stort tillykke. Hvor er din "ukrudts"have flot. Alle blomster har jo sin charme, ukrudt eller ej.

  SvarSlet
 2. SÅDAN !!!!! ... ej men det er SØRME da os fortjent woop woop supper smuk ;-)

  SvarSlet
 3. WOW Nana.... hvor er den smuk!! Hvis jeg skulle giftes igen skulle det være min bryllypskage. Super velfortjent pokal.

  SvarSlet
 4. Taaaakk :oD
  Men ret spøjst egentlig, for jeg var overhovedet ikke tilfreds, og var faktisk ret tæt på ikke at tage den med. Så ansigtet gik helt i spasmer, da de råbte mit navn, og der pludselig stod 30 mennesker, en fotograf og en journalist og alle hungrede efter en god historie...
  Meeen, skulle jeg lave den igen, så ved jeg godt hvad jeg ville gøre for at blive HELT tilfreds ;)

  SvarSlet
 5. stort tillykke - og den er nu også rigtigt flot

  SvarSlet
 6. Stort TILLYKKE, den er da også bare HELT vildt flot !!!!

  SvarSlet
 7. Peters dagplejer:
  Endnu en gang kan jeg kun kommentere Nanas kage med UHMmmmmmmm og WAUVvvvv. Som Nana nævnte, fik min familie og jeg glæden af hendes såkaldte "forsøgskage". Jeg ville ALDRIG nogen sinde kunne komme i nærheden af noget der tilnærmelsesvis bare ville ligne en lille smule, de kager som Nana kan fremstille!! De er FANTASTISKE at se på, og smagen er lige så FANTASTISK!!!

  SvarSlet
 8. Tak for ordene :) Ih sødeste mennesker, jeg bliver jo helt varm om ørerne...

  SvarSlet