mandag den 14. juni 2010

Bryllup i sort/hvid

Denne weekend gik turen til Fyn. Med tandbørster, kjoler, soveposer - og selvfølgelig kage. For Mette og Niels skulle giftes! På den smukke egn, hvor de begge er vokset op. Jeg anede ikke, at Fyn var så bakket og smuk. Faktisk anede jeg ikke, at Fyn var meget mere end en motorvej...
Temaet var sort/hvidt, og monogrammet var fra invitationerne. Faktisk gik monogrammet igen på alle sange, taler og hvad der ellers var af festlige indslag. Bonderoserne var ægte. Jeg havde ellers i givet det nogle forsøg at få dem fremstillet i fondant. Men de kom altid til at ligne nelliker... Smukt nok, og så ved jeg da, at jeg kan lave dem - men ikke lige dét, jeg gik efter. Så Mette fortalte, at de da bare fik nogle flere blomster af hende, der skulle lave brudebuketten - done deal :)
Det hvide, tyllede mønster var en beslutning taget i sidste øjeblik, for kagen havde ikke været glad for turen til Fyn med forlænget rejsetid, kø og hvad der nu hører til af opgaven-skal-afleveres-inde-12-og-printeren-brænder-sammen-klokken-11.15-loven. Siderne havde ellers stået helt fint og ret herhjemme - men faktisk er jeg ganske tilfreds med, at de 3 sider uden det sorte mønster også fik lidt dekoration...

Og når jeg nu skal sige det selv, så smagte den HELT som den skulle - ja, faktisk som en bryllupskage :) Men lyse vaniljebunde, hvid chokoladecreme m/ hakket mørk chokolade, limemousse, stykker af frisk lime og jordbær. Der var til 55 personer.

Her er skitserne på kagen. Da vi talte om kagen var det lidt svært at forestille sig, om kagen ville være bedst i rund eller firkantet, og hvordan det sorte mønster skulle brede sig ud over kagen. Så jeg lavede lige et par skitser, så var beslutningen ikke så svær for parret. Og så har jeg nogle designoplæg til fremtidige projekter...

7 kommentarer:

 1. Ved snart ikke va jeg skal sige..du har jo efterhånden hørt det MANGE MANGE gange ... men hold da kejle !!!!!! f... hvor er den smuk !!!

  SvarSlet
 2. Hold da helt op hvor er det en smuk kage!!! Den er super elegant, og selvom det ikke var meningen så ser det rigtig godt ud med de hvide mønster :o) Den lyder også rigtig lækker!

  mvh
  Camilla

  SvarSlet
 3. Jeg kan så bekræfte, at den smagte lige så fantastisk, som den ser ud! Den vakte vild begejstring hos alle vores gæster, og det nedfrosne topstykke gør bare, at vi glæder os endnu mere til vores 1-års bryllupsdag :-)

  Knus

  Mette og Niels

  SvarSlet
 4. Den er bare helt utrolig smuk og meget elegant. Er virkelig imponeret.

  SvarSlet
 5. 1000 tak for de skønne kommentarer :)
  Og Mette - jeg glemmer det jo fra gang til gang - så bliv endelig ved :D
  Mette & Niels - tak for en fantastisk fest, I var så smukt et brudepar...

  SvarSlet
 6. Du laver de smukkeste bryllupskager - men du har efterhånden også lavet nogle stykker :-)

  SvarSlet
 7. Hold op hvor er den smuk !!!!


  Sikken et arb !!!

  SvarSlet