



Klassikeren, tobleronecreme og hindbærmousse, friske jordbær og hasselnødder. Smurt op med IMBC-en med reven skal af 4 øko-citroner (kan varmt anbefales). Og pyntet med MMF selvfølgelig...
En blog om overdådige kager og alt hvad der hører til af Nana Sefeld Dalby
Hvor er den bare FED !!!
SvarSletKan rigtig godt lide, at der er et lidt barnligt look over den, og ja.. Den er bare FED !
Hyggehygge
Marianne
Tak :)
SvarSletHej
SvarSletRigtig flot Topsy Cake. Jeg kunne også godt tænke mig at prøve kræfter men en skæv kage. Jeg har lige et par spørgsmål
- Hvor køber man de skæve forme?
- Jeg kan se at du har lavet en kage med fyld - er det ikke svært at få den stabil.
Hilsen Nina
Hej Nina,
SvarSletTak for din kommentar. Prøv at kigge her: http://www.chokoladechok.com/2010/06/topsy-turvy-how-to.html. Der er en beskrivelse af, hvordan jeg har valgt at gå til Topsyerne - bundene er bagt i almindelige forme, efterfølgende skåret til, og endelig lagt sammen uden form.
Kagerne er faktisk ganske stabile, og jeg har haft held med at få dem transporteret et godt stykke vej.
God fornøjelse :)
Mvh Nana