lørdag den 6. marts 2010

Drømmehaven

Så var der dømt indfarvning! Og opsmøring... Pyha altså... Der er jo lagkage inde i alle klodserne. Havde ikke lige overvejet det, da jeg fandt på designet. Hm, personlig note: Opsmøring af 7 små lagkager tager TID!
Men den var da hyggelig :) Igen holdt den indre ingeniør fri, så da klodserne skulle op på kagen var der jo næsten ikke plads! All right, så bygger vi da i højden i stedet... Og så længe ingen ved, hvordan det kunne have set ud, så gør det jo ikke noget ;)
Og til dem, som ikke har børn i alderen 0-2, og måske ikke lige ved, at Drømmehaven er et program tilrettelagt af Tv2 til de trætte forældres liiidt længere weekendsøvn, så kommer her en præsentation:
Denne lille fyr hedder Igglepiggle, han er blå og har en rød sutteklud.
Uppsy Daisy er hans... erhm... kone...? Er ikke lige klar over de inter-ægteskabelige relationer i Teletubbies-wannabe-verdenen... De hænger ihvertfald altid ud sammen, og hun kendes på kysen med farvet garn og en rød-hvid nederdel...
Så er der Makka Pakka, og hvordan hans forhold til de to andre er, er jeg heller ikke helt stiv i. Men her er han lavet i marcipan og kan spises :)

Så er vi faktisk også up to date med min gennemgang af tidligere kager. Fra nu af vil det kun være new stuff, jeg lægger ud :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar