SÅ fangede jeg endelig det med opsmøringen. Og godt, det blev lige ved denne kage, for den blev bare knivskarp i kanterne... Uhhh, I like :)
Blomsterne er inspireret af en kage fra Pinkcakebox.com - damn, de er dygtige! Så masser af kage-cred deres vej...
Tja, hvad mere kan jeg sige om den... Hende, der bestilte den, og jeg havde mailet frem og tilbage om den siden november, og lavede den altså først i februar, så den havde vokset sig temmelig stor i min bevidsthed. Men men, det endte jo godt det hele :)
Peanutbutter ispinde
9 år siden
Nøj! Den er bare flot!
SvarSletHvad er hemmeligheden bag opsmøring af kagen så? :) Synes konstant det driller og enten ikke vil størkne helt eller bliver ujævnt.
Tak Helle!
SvarSletJeg har lagt en how-to på opsmøring ind her på bloggen - den ligger under Tutorial. Snart lægger jeg også en opskrift ind på en smørcreme, som altid bliver stiv og er skøn at arbejde med. Men kig på opsmøringen, måske det kan hjælpe :)